Zoeken
Wishlist (0)

Nieuws

test bericht met image maandag 18 januari 2021

test bericht met imagetest bericht met imagetest bericht met imagetest bericht met imagetest bericht met imagetest bericht met image

Ook tijdens de zomervakantie kunt u op ons rekenen. In deze periode krijgt u bij elke zending GRATIS een toffe VDH Solar zonnebril. Mis het niet en bestel nu via het klantportaal.

NIEUWE LOCATIE VDH SOLAR dinsdag 4 augustus 2020

VDH Solar is trots op het nieuwe gebouw aan de Finlandlaan 1 in Hazerswoude-Dorp. Wij danken VISIE en Hercuton voor dit gebouw. Kom jij ook snel langs? Lees snel verder en neem alvast een kijkje!

Deze week is het eerste deel zonnepanelen geplaatst op ons nieuwe pand. Uiteindelijk wordt het pand helemaal energie neutraal! Op naar een zonnige en duurzame toekomst met al onze klanten en leveranciers! Lees snel verder om de foto's te bekijken.

VACATURES vrijdag 5 juni 2020

VDH Solar is een sterk groeiend bedrijf dat op zoek is naar nieuwe, enthousiaste collega’s voor diverse functies. Ben of ken jij iemand die bij een geweldig team wil werken? Kijk dan snel op onze vacature website: vdh.zoektpersoneel.com

AEG PRODUCTGARANTIE maandag 6 januari 2020

Vanaf januari 2020 geldt voor alle zonnepanelen van AEG een productgarantie van 20 jaar! Met uitzondering van de productgarantie op een glas-glas zonnepanneel van AEG, hiervoor geldt een productgarantie van maar liefst 30 jaar!

1e PAAL is geslagen @VDH Solar woensdag 27 november 2019

Op woensdag 22 mei jl. is officieel de eerste paal geslagen van het nieuw te bouwen bedrijfspand van VDH Solar Groothandel BV in Hazerswoude-Dorp. Het nieuwe bedrijfspand zal gerealiseerd worden op het Green Tech Valley gelegen aan de Denemarkenlaan en de Hoogeveenseweg te Hazerswoude-Dorp / Boskoop.

NU LEVERBAAR: AEG MONO half cel 325 Wp zondag 24 november 2019

Vanaf nu is het AEG mono half cel zonnepaneel leverbaar met een vermogen van 325 Wp!

VDH Solar on the road zondag 24 november 2019

VDH Solar on the road

Filters
Sorteren
Overzicht