• Downloads
 • Zoeken
  Wishlist 0

  Over VDH Solar

  Wie zijn wij?

  ‘VDH Solar is dé totaalleverancier voor complete zonnepaneel installaties"

  VDH Solar heeft als totaalleverancier een ruim A-merk assortiment zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en toebehoren zoals monitoring en bekabeling. Als ervaren partner denkt VDH Solar graag met u mee, ons team van specialisten geeft u graag persoonlijk advies. We leveren uw bestelling gratis af door geheel Nederland. Voor de Waddeneilanden en België hebben wij aantrekkelijke transporttarieven. 

  VDH Solar levert uitsluitend gecertificeerde A-merken, die zich onderscheiden in duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij onze dealerschappen en exclusieve inkoopkanalen, zijn wij in staat voor een zeer scherpe prijs, een zeer snelle levering te realiseren. 

  Wilt u liever achteraf betalen? Bij VDH Solar is dit mogelijk. Neemt u vrijblijvend contact met ons op en we helpen u graag verder. 

  U kunt bij ons eenvoudig en snel bestellen via ons Klantportal. Om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn, kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag zelf online uw orders plaatsen. De klantportal biedt u toegang tot ons uitgebreide productassortiment. 

   

  Onze missie

  ‘Wij geloven in een persoonlijke aanpak”

  Zon en wind zijn de eeuwige energiebronnen die altijd voorradig zijn. Met deze 100% groene energiebronnen, kan de mens eigen duurzame energie produceren. VDH Solar wil hierbij helpen door iedereen in de solar gerelateerde branche een kans te bieden om kwalitatieve zonnesystemen aan te schaffen en onze service te ervaren. Wij willen zorgen voor een duurzaam energieklimaat voor de huidige en toekomstige generatie.

  Bij VDH Solar geloven wij in innovatie, kwalitatieve producten en de kennis die wij met onze klanten delen. Kwaliteit komt bij ons boven kwantiteit. Wij willen de klant leren kennen en inspelen op de behoeftes, want wij geloven in een persoonlijke aanpak.

  Vol passie staan onze medewerkers klaar om altijd bereikbaar te zijn. Dit bereiken wij door onze ruime openingstijden. Zo kunnen wij de klant voorzien van complete leveringen en de klant ondersteunen om een juiste keuze in zonne-energieproducten te maken.

   

  Onze visie

  Over tien jaar zien wij ons als een gezond bedrijf dat klanten nog steeds voorziet in mooie, hoogkwalitatieve zonne-energieproducten.

   

  Onze kernwaarden

  Passie

  Plezier

  Persoonlijk

  Present

  Perfectie

  Professioneel

   

  Onze USP's

  V: Vertrouwen

  D: Direct

  H: Helder

  S: Slim

  O: Ondernemend

  L: Loyaal

  A: Adequaat

  R: Resultaat

   

  Ons magazijn

  VDH Solar magazijnVDH Solar magazijn
  VDH Solar magazijnVDH Solar magazijn

   

  Het VDH Solar team

   

  Afdeling B

  Chantal Geerss

  Accountmanager

  Maarten Oostrum

  Sales Manager

  Department B

  Sebastiaan Molenaar

  Accountmanager

  Department A

  Jacco van Dorp

  Administratief medewerker

  Chloe Hordijk

  Commercieel Medewerkster

  Voornaam en achternaam

  Accountmanager

  Filters
  Sorteren
  Overzicht